Logo DAAN

Over DAAN

Image 01

DE VAAN Accessoires & DAAN bestaan sinds 1995. Marian 'Daan' de Vaan heeft sindsdien een reputatie opgebouwd met een assortiment van kwalitatief hoogwaardige producten en een ongeëvenaarde servicegraad.

Marian "DAAN" de Vaan is opgegroeid in het hart van de Brabantse leerindustrie en werkt al jaren samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Als succesvol ondernemer die op de hoogte is van de laatste marktontwikkelingen weet zij haar afnemers steeds weer te verrassen met de mooiste creaties. Met "De Vaan Accessoires" is zij ook een bekende leverancier van hoogwaardige verlichtingsarmaturen.

Service

"Steeds meer cliënten komen met hun eigen keuze stof bij mij aan en vragen of ik daar een tas van kan maken. Als de stof voldoet aan mijn kwaliteitseisen kunnen zij binnen een week of drie genieten van hun eigen tas met een echte persoonlijke 'touch'."

Ambachtelijk handwerk

"Geen enkele tas is hetzelfde. De patronen op de stoffen en het leer zoek ik zelf handmatig uit. Vervolgens worden de panden met de hand gesneden en de tas verder vervaardigd. De specifieke patronen en het gebruik van exclusieve en hoogwaardige stoffen maken dat iedere tas een uniek exemplaar is."

Eigen ontwerp

"Ik ben direct betrokken bij het uitzoeken van de stoffen en het leer. Hierdoor begeleid ik het gehele ontwerp tot en met de uiteindelijke creatie en vervaardiging van de tas. Doordat ik exclusieve stoffen en leer gebruik, is iedere tas een unieke creatie. Tenslotte zie ik zelf toe op het inpakken voor verzending."

Contact


Ontvang de laatste aanbiedingen, tips, trends en ontwikkelingen en schrijf u nu in!

* Verplicht veld

________________

Logo's

DAAN/DE VAAN Accessoires

Schoolstraat 15
5151 HH Drunen

Tel.: 041-637-9413
Mob.: 065-132-2081
E-mail: info@daan-tassen.nl

Showroom ETC-Expo

Stand 96
Randweg 20
4104 AC Culemborg

's Maandags geopend van 10.00 - 17.00 uur

Of bel voor een afspraak!

Klik hier om een offerte of informatie aan te vragen.